Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Tent voor huisartsenspoedzorg

vanaf 25 maart 2020

Tent voor huisartsenpost Apeldoorn naast Spoedeisende Hulp Gelre Apeldoorn

Naast de ingang van de Huisartsenpost en de spoedeisende hulp van Gelre Apeldoorn is een ‘Corona Spoedpost Huisartsen’ ingericht. Deze tent bevat 12 spreekkamers om patiënten met luchtwegproblemen te ontvangen op één plek.

 

Heeft u dringend medische hulp nodig?

Denkt u dat u spoedeisende hulp nodig heeft? Bel dan altijd eerst met uw eigen huisarts of buiten kantooruren de Huisartsenpost (0900 - 600 9000). De huisarts vertelt u waar u het beste geholpen kunt worden. U kunt zich dus niet zonder afspraak melden bij de Spoedpost!

Krijgt u een afspraak voor de huisartsenpost op de Corona Spoedpost, dan hoort u van de huisarts waar u zich kunt melden. Voor meer informatie klik u hier.

De triagist van de huisarts(enpost) vraagt u naar klachten die te maken kunnen hebben met het nieuwe coronavirus (zoals hoesten en luchtwegklachten) én of u koorts heeft. Vermoedt de triagist van de huisarts(enpost) dat u mogelijk besmet bent met het nieuwe coronavirus? Dan krijgt u een afspraak bij de Corona spoedpost huisartsen naast de Spoedeisende Hulp van Gelre.

Wordt u door de huisarts(enpost) verwezen naar de spoedeisende hulp en heeft u geen klachten die kunnen wijzen op het coronavirus? Dan kunt u zich melden bij de spoedeisende hulp van Gelre Apeldoorn. Als patiënt mag u daar maximaal 1 begeleider meenemen.