Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Waarnemers Regio Apeldoorn

Welkom op de HRA website voor waarnemers!

Het bestuur van de HRA en HOOG (Huisartsen Organisatie Oost Gelderland) zet zich actief in om je te ondersteunen en je zo snel mogelijk thuis te laten voelen in onze regio. Of je nu  werkt op de huisartsenpost of (vaste) waarnemer bent (al dan niet met de intentie een praktijk over te nemen), we komen graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Apeldoorn e.o. is natuurlijk een prachtige regio om als huisarts te werken en tzt te vestigen. Centraal gelegen in de prachtige natuur en met leuke collega’s die veel samenhang ervaren, maken het wonen en werken hier meer dan aantrekkelijk. Er zijn enorm veel betrokken huisartsen. Dit uit zich in vele commissies (warffum, blokcursus, duodagen, klinische middagen, transmurale reis) en een zeer hoog aantal kaderartsen, die vanuit de organisatie kennis en kunde overbrengen in de regio. Het is een goede weergave van de betrokkenheid van de regionale huisartsen.

Deelname aan cursussen en scholingen kan als je lid bent van de HRA. Met dit lidmaatschap kan je je stem  laten horen in de ledenvergaderingen. We realiseren ons dat waarnemers soms in meerdere regio’s werkzaam zijn en hebben daarvoor een aantrekkelijk introductielidmaatschap geïntroduceerd. Je wordt dan lid waarbij je de eerste 2 jaar voor slechts 10% contributie betaalt (72,50 euro/jaar). Vaste waarnemers/ HIDHA’s betalen na die 2 jaar 50% contributie (362,50 euro/jaar). Als praktijkhouder is dit momenteel 725 euro/jaar.

Mocht je interesse hebben om je te vestigen, dan helpen we je graag. Zo kan de organisatie HOOG je helpen met de diverse contracten (zoals ketenzorg, POH), en je ondersteunen met je vragen. HOOG is nu bereikbaar in de persoon van Jet Hoogland (mailadres). We komen dan  graag naar je toe voor een persoonlijk gesprek.

Velen werken  al in de regio, soms alleen op de huisartsenpost. Ook daar word je inbreng gewaardeerd en proberen we het werk leuk te maken. Zo kan je  een PIT pas verkrijgen waarmee je kan parkeren en de deuren in het ziekenhuis letterlijk en figuurlijk open gaan.

Je wordt uitgenodigd om rond te kijken op de post en krijgt een introductieprogramma.

 

Mocht er bij het lezen van deze site vragen en/of opmerkingen opkomen, schroom niet om ze door te geven. Dat kan door een mail te sturen naar het secretariaat.

De HRA staat in nauw contact met een afvaardiging van waarnemers in de regio Apeldoorn. Op dit moment wordt die gevormd door Ilse, Froukje en Gerdine. Zij zijn goed op de hoogte van activiteiten in de regio en denken mee in de ontwikkelingen hier.

Vanuit het HRA bestuur is Ernst Ronner contactpersoon. Ernst is te bereiken via e.ronner@huisartsendelinie.nl of  06-36199983.

 

 

Bijlagen