Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Struijk

Libellestraat 15, 7361 BG Beekbergen

Praktijkinformatie

Het liefst zien we u zo gezond mogelijk. Een deel van ons werk is dan ook u te adviseren hoe u (nog) gezonder kunt gaan leven. Ziekten zijn namelijk deels te voorkomen. Denk maar aan een verminderde kans op hart- en vaatziekten door niet te zwaar te worden en gezond te eten en voldoende te bewegen. Maar ook door ziekten in een vroeg stadium op te sporen, zoals bij baarmoederhalskanker gebeurt door het maken van een uitstrijkje of het verwijderen van een veranderende moedervlek.

Maar als u toch ziek wordt, bieden we u persoonlijke zorg op maat of begeleiding hierin, veelal in samenwerking met andere hulpverleners in de buurt. We streven ernaar dat u zoveel mogelijk uw eigen huisarts ziet en anders een directe collega. In het kader van samenwerking huisvest het pand niet alleen drie huisartspraktijken, maar ook een diëtist en buurtzorg.

Omdat we u goede zorg willen geven voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst, leiden we assistenten en artsen op en doen we mee aan onderzoek om betere, efficiëntere huisartsenzorg te garanderen. Kortom: ´Huisartsenzorg nu en in de toekomst van preventie tot persoonlijke begeleiding bij ziekte, in samenwerking met andere hulpverleners bij u in de buurt´.

Ketenzorgprogramma's

Onze huisartsen

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Struijk
Huisartsen Dhr. T.M.A. Struijk
Mevr. G.J.W. Struijk-Reijnen
Praktijkadres Libellestraat 15, 7361 BG Beekbergen
Praktijktelefoon 055-5062555
Spoednummer 055-5061318
Patiënten? Ja, neemt nog nieuwe patiënten aan
Website www.huisartsenstruijk.nl

Bezoek website