Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Huisartsenpraktijk Hoffmans

Marconistraat 45, 7316PA Apeldoorn

Praktijkinformatie

Onze praktijk is elke werkdag geopend van 08:00 - 17:00 uur. U kunt ons de gehele dag telefonisch bereiken. Vanaf 12 uur kunt u een assistente aan de telefoon krijgen uit een andere praktijk. De middagen worden gerouleerd door de praktijken vd Berg, Lubbers, Hoffmans en Verhagen-Visser    

Het is ook mogelijk om via het patiënten-portaal een afspraak te maken, een herhaalrecept aan te vragen én u kunt gebruik maken van onze mogelijkheid tot een e-consult. Kijk voor meer informatie op onze website.

Afspraak maken

Alle spreekuren zijn op afspraak. Voor een afspraak op dezelfde dag graag 's ochtends voor 10.00 uur bellen. U kunt ook online afspraken maken. Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Als u de reden van uw afspraak niet met haar wilt delen kunt u dat uiteraard aangeven, zij zal de afspraak dan maken.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. U kunt op afspraak terecht bij de assistente terecht voor controle van uw bloeddruk, uitstrijkje, injecties, uitspuiten van oren, verwijderen van hechtingen, verband wisselen etc.

Huisbezoeken

Het huisbezoek is bedoeld voor mensen die niet naar het spreekuur kunnen komen omdat ze te ziek, gehandicapt of slecht ter been zijn.
Een huisbezoek kunt u telefonisch aanvragen. Het huisbezoek van de arts zal plaatsvinden tussen 10.30 - 13.30 uur en na 16.00 uur.

Onze huisartsen

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk Hoffmans
Huisartsen Dhr. C.F.M. Hoffmans
Mevr. I. Dusseldorp
Praktijkadres Marconistraat 45, 7316PA Apeldoorn 
Praktijktelefoon 055-5212131
Spoednummer 055-5212131, kies optie 1
Patiënten? Ja, neemt nog nieuwe patiënten aan
Meer over actuele inschrijfinformatie
Website www.groenehoven.nl

Bezoek website

Ketenzorgprogramma's