Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

Over Huisartsen Regio Apeldoorn

De Huisartsenvereniging Apeldoorn, Huisartsenzorg Regio Apeldoorn (Zorggroep) en de Huisartsenpost Apeldoorn hebben hun krachten gebundeld.

De Huisartsenvereniging Apeldoorn, Huisartsenzorg Regio Apeldoorn (Zorggroep) en de Huisartsenpost Apeldoorn hebben hun krachten gebundeld en zijn gefuseerd tot 1 organisatie met als naam Huisartsen Regio Apeldoorn.  Dit betekent voortaan één aanspreekpunt voor alles wat met de regionale huisartsenzorg te maken heeft.

De Huisartsen Regio Apeldoorn is een organisatie waarvan de huisartsprakijken uit Apeldoorn en omgeving lid van zijn. Samen met ketenpartners bieden wij kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg aan de patiënten in de regio Apeldoorn. Tot het werkgebied behoren Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek, Hoog Soeren, Epe, Loenen, Hoenderloo, Vaassen, Emst, Oene en Eerbeek.

“Het coöperatiebestuur van Huisartsen Regio Apeldoorn bestaat uit vier huisartsen bestuursleden, namelijk:

  • Joost Siegelaar (voorzitter);
  • Martin Dieleman (penningmeester);
  • Birgit van den Doel;
  • Annemarie van Wolfswinkel.

Herbert van Petersen is de directeur van Huisartsen Regio Apeldoorn. De directeur stuurt twee regiomanagers aan, één regiomanager met het aandachtsgebied spoedeisende huisartsenzorg (huisartsenpost) en één regiomanager met het aandachtsgebied dag- en ketenzorg. Frank Rosier is de a.i. regiomanager met het aandachtsgebied spoedeisende huisartsenzorg (huisartsenpost). Vanaf 1 januari 2018 zal een nieuwe regiomanager met het aandachtsgebied dag- en ketenzorg starten bij Huisartsen Regio Apeldoorn.

Aanvullende informatie