Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Huisartsenpraktijk Matenpark

Waleweingaarde 3, 7329 BD Apeldoorn

Huisartsenpraktijk Matenpark is gelegen in de wijk De Maten, vlakbij de rotonde de Drie Maagden, tegen het Matenpark. De praktijk wil graag goede zorg met persoonlijke aandacht leveren. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur. De doelgroep van de praktijk zijn de bewoners van de wijk de Maten en enkele aangrenzende wijken.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur van huisarts Dekkers en huisarts van Zeist is uitsluitend volgens afspraak. De praktijk streeft er naar om goed bereikbaar te zijn. Afspraken kunnen gemaakt worden via de HRA Uw Zorg online app, via Whatsapp of telefonisch. Als u voor 10:00 uur contact opneemt, dan kunnen wij u bijna altijd dezelfde dag nog helpen. Wilt u wel bij het maken van de afspraak de reden van uw bezoek kenbaar maken. Deze informatie hebben wij nodig voor onze tijdsplanning en voor het bepalen van de urgentie. 

Voor een afspraak wordt tijd gereserveerd. U helpt ons door uw vraag goed voor te bereiden. Als u meer dan één vraag heeft, maakt u dan een dubbele afspraak, dan reserveert de huisarts meer tijd voor u. 

Ketenzorgprogramma's

Onze huisartsen

Huisarts

Dhr. P. Dekkers

Huisarts

Mw. M. van Zeist

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk Matenpark
Huisartsen Dhr P. Dekkers
Mw. M. van Zeist
Praktijkadres Waleweingaarde 3, 7329 BD Apeldoorn (boven apotheek de Gaarde)
Praktijktelefoon 055 -200 20 33
Spoednummer 055 - 200 20 33
Patiënten? Nee, neemt geen patiënten aan
Website www.huisartsenpraktijk-matenpark.nl 

Bezoek website