Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900 600 9000

logo

Huisartsenpraktijk Dieleman B.V.

Heldringsweg 1, 7351 BE Hoenderloo

Persoonlijke zorg op maat

Huisartsenpraktijk Dieleman is sinds 1 januari 2008 gevestigd in Hoenderloo. Als dorpspraktijk met apotheek staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Sinds kort zijn wij daarom ook bezig om ons officieel te certificeren. Dat wil zeggen dat wij door een externe partij worden beoordeeld op alle gebieden van onze praktijk.

Vanwege de ligging van Hoenderloo proberen wij zoveel mogelijk andere aanbieders van eerstelijns zorg een plaats te geven in ons pand, om zo de zorg in Hoenderloo zo beschikbaar mogelijk te maken. 

Spreekuur

Voor een afspraak op het spreekuur kunt u op alle werkdagen terecht, echter op dinsdagochtend en op donderdagmiddag is de huisarts niet aanwezig voor het spreekuur. U kunt aan de balie of telefonisch bij de assistente een afspraak maken.

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kunt u de assistente verzoeken een visite in te plannen. De huisarts komt in de regel dan tussen de middag bij u langs.

Apotheekhoudende praktijk

De praktijk is apotheekhoudend. Dat wil zeggen dat er ook een apotheek aanwezig is. Aangezien de primaire doelgroep de bewoners in het dorp zijn, is de voorraad daarop afgestemd en is niet alles aanwezig.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk Dieleman B.V.
Huisarts Dhr. M.M. Dieleman
Praktijkadres Heldringsweg 1, 7351 BE Hoenderloo
Praktijktelefoon 055-3781280
Spoednummer 55-3781280, toets 1
Patiënten? Ja, neemt nog nieuwe patiënten aan
Website www.huisartsenpraktijkdieleman.nl

Bezoek website